L’AGAM DESPRÉS DE LA PANDÈMIA

Aquests dies de neguit i confinament, l’AGAM ha passat per uns moments molt trists en perdre dos dels socis més destacats. En Josep Mateu i en Xavier Vilalta eren companys habituals de les nostres reunions de Junta i persones actives que dinamitzaven la vida social  de l’entitat posant-se sempre al capdavant de les iniciatives que es duguessin a terme.

També aquest estiu vàrem perdre el nostre soci Joaquim Pla Manuel-Rimbau, fill del President honorari de l’entitat, Joaquim Pla i Bartrina, bon navegant i d’ esperit mariner.

Però la vida segueix i hem de procurar no quedar-nos pel camí. Des de la Junta treballem per que no s’aturi l’activitat de l’associació.

Properament sortirà el número 33 de la revista “Exocetus volitans” amb articles prou interessants. Agraïm en Xavier que, pocs dies abans d’emmalaltir, encara vetllava pel butlletí, recollint amb paciència i ordenant els diversos articles. Tot i els inconvenients de la situació actual, en Jordi Baquero ha treballat per fer possible la publicació, contactant amb els impressors i els nostres amics de l’ASAME de Banyuls. En Quim Pla hi ha dedicat molt de temps, escrivint els editorials i revisant fins el mínim detall els possibles errors dels redactats. A tots ells moltes gràcies.

La xerrada del proper 29 d’abril, òbviament s’ha suspès. La re programarem més endavant, però ja serà passat l’estiu. També la conferencia del 13 de maig probablement s’hagi de suspendre.

En tot cas, la nostra intenció és continuar oferint a la ciutadania interessada en temes mariners, tan aviat com sigui possible, les nostres xerrades mensuals i altres activitats que organitzarem.

Us anirem informant.

La Junta

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *