QUI SOM :

SOM UNA ASSOCIACIÓ QUE TÉ PER OBJECTIU LA PRESERVACIÓ I CONSERVACIÓ DEL PATRIMONI MARÍTIM CATALÀ

Som una  petita agrupació de bons aficionats a la mar de les contrades gironines, popular i independent, fundada en 1981, que tenim com a únic objectiu el foment de l’afició que compartim i la difusió de la més genuïna cultura marinera.

Després de gairebé quaranta anys d’activitat ininterrompuda, sabem prou bé que la tasca que ens vam comprometre realitzar i realitzem ni es fàcil ni, avui, essent estrictament cultural, prou compresa i coneguda. És per tot això que, ara que podem, volem aprofitar les xarxes socials per donar-la a conèixer a l’afició marinera catalana.

Mai no ens em reclòs en nosaltres mateixos, sinó tot el contrari. Sempre hem estat oberts a tothom. Aixi, tot suggeriment, tota aportació o voluntat de col·laboració, serà ben rebuda, degudament considerada i molt agraïda. I, si voleu ajudar-nos, us rebrem amb els braços oberts

Saben ben bé que de bons aficionats a la mar i a l’especial cultura que genera n’hi ha a cada racó de la costera catalana, però també que, individualment o agrupats, tots treballem massa aïllats per a la nostra afició comuna. Aquesta plana web vol palesar la nostra voluntat d’obertura i de col·laboració

Endemés, des de l’any 1985, estem agermanats amb “l’Association des Amis de la Mer et des Eaux”, de Banyuls de la Marenda, amb la qual publiquem conjuntament el butlletí anyal “Exocetus Volitans”.

Si vols contactar amb nosaltres, ho pots fer a l’adreça: agamgirona@agamgirona.cat

FES-TE SOCI !!!

Si t’agrada la mar, ajuda a preservar el seu patrimoni, a conservar el medi marí. Participa en activitats relacionades amb la mar amb companyia.

30 euros l’any

Escriu a agamgirona@agamgirona.cat amb les dades personals.