Qui som i qué pretenem?


L’Associació Gironina d’Amics de la Mar (AGAM) és una petita agrupació de bons aficionats a la mar de les contrades gironines, popular i independent, fundada en 1981, que té com a únic objectiu el foment de l’afició que compartim i la difusió de la més genuïna cultura marinera.

Després de quaranta dos anys d’activitat ininterrompuda, sabem prou bé que la tasca que ens vam comprometre realitzar i realitzem ni es fàcil ni, avui, éssent estrictament cultural, prou compresa i coneguda. Es per tot això que, are que podem, volem aprofitar les xarxes socials per donar-la a conèixer a l’afició marinera catalana.

Mai no ens em reclòs en nosaltres mateixos, sinó tot el contrari. Sempre hem estat oberts a tothom. Així, tot suggeriment, tota aportació o voluntat de col·laboració, serà ben rebuda, degudament considerada i molt agraïda. I si voleu ajudar-nos us rebrem amb els braços oberts.

Saben ben bé que de bons aficionats a la mar n’hi han a cada racó de la costera catalana, però també que, individualment o agrupats, tots treballem massa aïllats per a la nostre afició comuna. Aquesta plana web vol palesar la nostra voluntat d’apertura i de col·laboració.

Endemés, des de l’any 1985, estem agermanats amb “l’Association des Amis de la Mer et des Eaux”, de Banyuls de la Marenda (ASAME), amb la qual publiquem conjuntament el butlletí anyal “Exocetus Volitans”.

Si vols contactar amb nosaltres, ho pots fer enviant un correu a l’adreça: agamgirona@agamgirona.cat.

També pots utilitzar el nostre formulari de contacte.

Contactar