Política de privacitat

Darrera actualització: 11 de març de 2024

Aquesta Política de privacitat descriu les nostres polítiques i procediments sobre la recopilació, l’ús i la divulgació de la vostra informació quan feu servir el Servei i us informa sobre els vostres drets de privacitat i com la llei us protegeix.

Utilitzem les vostres dades personals per proporcionar i millorar el Servei. En utilitzar el Servei, esteu d’acord amb la recopilació i l’ús de la informació segons aquesta Política de privacitat.

Interpretació i definicions

Interpretació

Les paraules en què la lletra inicial està en majúscula tenen significats definits sota les següents condicions. Les següents definicions tindran el mateix significat independentment de si apareixen en singular o en plural.

Definicions

 • Compte significa un compte únic creat per a vosaltres per accedir al nostre Servei o a parts del nostre Servei.
 • Afiliat significa una entitat que controla, està controlada per o està sota el control comú amb una altra part, on “control” significa la propietat del 50% o més de les accions, participacions o altres valors amb dret a votar per a l’elecció de directors o altra autoritat gestora.
 • Associació (referida com a “la Companyia”, “Nosaltres”, “Ens” o “Nostre” en aquest Acord) es refereix a l’Associació Gironina d’Amics de la Mar, 1 Cupertino, CA 95014.
 • Galetes són petits arxius que es col·loquen al vostre ordinador, dispositiu mòbil o qualsevol altre dispositiu per un lloc web, que contenen els detalls del vostre historial de navegació en aquest lloc web entre els seus molts usos.
 • País es refereix a: Espanya
 • Dispositiu significa qualsevol dispositiu que pugui accedir al Servei, com ara un ordinador, un telèfon mòbil o una tauleta digital.
 • Dades personals són qualsevol informació que es relacioni amb una persona identificada o identificable.
 • Servei es refereix al Lloc web.
 • Proveedor de serveis significa qualsevol persona física o jurídica que processi les dades en nom de l’Associació. Es refereix a empreses o persones individuals de tercers contractades per l’Associació per facilitar el Servei, proporcionar el Servei en nom de l’Associació, realitzar serveis relacionats amb el Servei o ajudar l’Associació en l’anàlisi de com s’utilitza el Servei.
 • Dades d’ús es refereix a dades recopilades automàticament, generades ja sigui per l’ús del Servei o per la infraestructura del Servei mateix (per exemple, la durada d’una visita a la pàgina).
 • Lloc web es refereix a agamgirona.cat, accessible des de https://agamgirona.cat
 • Vosaltres significa la persona que accedeix o utilitza el Servei, o l’Associació o altra entitat jurídica en nom de la qual aquesta persona accedeix o utilitza el Servei, segons correspongui.

Recopilació i ús de les vostres dades personals

Tipus de dades recopilades

Dades personals

Mentre feu servir el nostre Servei, us podem demanar que ens proporcioneu certa informació personal identificable que es pot utilitzar per contactar amb vosaltres o identificar-vos. La informació personal identificable pot incloure, però no es limita a:

 • Adreça electrònica
 • Nom i cognom
 • Número de telèfon
 • Adreça, estat, província, codi postal, ciutat
 • Dades d’ús

Dades d’ús

Les dades d’ús es recopilen automàticament en fer servir el Servei.

Les dades d’ús poden incloure informació com ara l’adreça de Protocol d’Internet del vostre Dispositiu (p. ex., adreça IP), tipus de navegador, versió del navegador, les pàgines del nostre Servei que visiteu, l’hora i la data de la vostra visita, el temps que passeu en aquestes pàgines, identificadors de dispositius únics i altres dades de diagnòstic.

Quan accediu al Servei mitjançant un dispositiu mòbil, podem recopilar certa informació de manera automàtica, inclosa, entre altres, el tipus de dispositiu mòbil que feu servir, la vostra ID única de dispositiu mòbil, l’adreça IP del vostre dispositiu mòbil, el vostre sistema operatiu mòbil, el tipus de navegador d’Internet mòbil que feu servir, identificadors de dispositius únics i altres dades de diagnòstic.

També podem recopilar informació que el vostre navegador envia sempre que

visiteu el nostre Servei o quan accediu al Servei mitjançant un dispositiu mòbil.

Tecnologies de seguiment i galetes

Fem servir Galetes i tecnologies de seguiment similars per seguir l’activitat al nostre Servei i emmagatzemar certa informació. Les tecnologies de seguiment utilitzades poden ser balises, etiquetes i scripts per recopilar i seguir informació i per millorar i analitzar el nostre Servei. Les tecnologies que fem servir poden incloure:

 • Galetes o Galetes del Navegador. Una galeta és un petit fitxer que es col·loca al vostre Dispositiu. Podeu instruir el vostre navegador per rebutjar totes les Galetes o per indicar quan s’envia una Galeta. No obstant això, si no accepteu les Galetes, és possible que no pugueu utilitzar algunes parts del nostre Servei. A menys que hàgiu ajustat la configuració del vostre navegador perquè rebutgi les Galetes, el nostre Servei pot fer servir Galetes.
 • Web Beacons. Certes seccions del nostre Servei i els nostres correus electrònics poden contenir petits arxius electrònics coneguts com a web beacons (també coneguts com a gifs clars, etiquetes de píxels i gifs d’un píxel) que permeten a l’Associació, per exemple, comptar els usuaris que han visitat aquestes pàgines o han obert un correu electrònic i per a altres estadístiques relacionades amb el lloc web (per exemple, enregistrament de la popularitat d’una determinada secció i verificació de la integritat del sistema i del servidor).

Les Galetes poden ser “Persistents” o “de Sessió”. Les Galetes Persistents queden al vostre ordinador personal o dispositiu mòbil quan aneu “offline”, mentre que les Galetes de Sessió es suprimeixen tan aviat com tanqueu el vostre navegador web. Podeu obtenir més informació sobre les galetes a l’article del lloc web de Política de Coookies.

Fem servir tant Galetes de Sessió com Galetes Persistents amb els fins establerts a continuació:

 • Galetes Necessàries / EssencialsTipus: Galetes de SessióAdministrat per: NosaltresPropòsit: Aquestes Galetes són essencials per proporcionar-vos els serveis disponibles a través del Lloc web i per permetre-us utilitzar algunes de les seves característiques. Ajuden a autenticar els usuaris i a prevenir l’ús fraudulent dels comptes d’usuari. Sense aquestes Galetes, els serveis que heu sol·licitat no es poden proporcionar, i només utilitzem aquestes Galetes per proporcionar-vos aquells serveis.
 • Galetes de Política de Galetes / Acceptació de l’AvisTipus: Galetes PersistentsAdministrat per: NosaltresPropòsit: Aquestes Galetes identifiquen si els usuaris han acceptat l’ús de galetes al Lloc web.
 • Galetes de FuncionalitatTipus: Galetes PersistentsAdministrat per: NosaltresPropòsit: Aquestes Galetes ens permeten recordar les opcions que feu quan utilitzeu el Lloc web, com ara recordar els vostres detalls d’inici de sessió o les vostres preferències d’idioma. La finalitat d’aquestes Galetes és proporcionar-vos una experiència més personal i evitar que hàgiu de tornar a introduir les vostres preferències cada vegada que utilitzeu el Lloc web.

Per obtenir més informació sobre les galetes que fem servir i les vostres opcions respecte a les galetes, visiteu la nostra Política de Galetes o la secció de Galetes de la nostra Política de Privacitat.

Ús de les vostres dades personals

L’Associació pot fer servir les Dades personals per als següents fins:

 • Per proporcionar i mantenir el nostre Servei, incloent el seguiment de l’ús del nostre Servei.
 • Per gestionar el vostre compte: per gestionar el vostre registre com a usuari del Servei. Les Dades personals que proporcioneu us poden donar accés a diferents funcionalitats del Servei que estan disponibles per a vosaltres com a usuari registrat.
 • Per a l’execució d’un contracte: el desenvolupament, el compliment i l’execució del contracte de compra dels productes, articles o serveis que hàgiu comprat o de qualsevol altre contracte amb nosaltres a través del Servei.
 • Per contactar amb vosaltres: Per contactar amb vosaltres per correu electrònic, trucades telefòniques, SMS o altres formes equivalents de comunicació electrònica, com ara les notificacions push d’una aplicació mòbil sobre actualitzacions o comunicacions informatives relacionades amb les funcionalitats, productes o serveis contractats, incloses les actualitzacions de seguretat, quan sigui necessari o raonable per a la seva implementació.
 • Per proporcionar-vos notícies, ofertes especials i informació general sobre altres béns, serveis i esdeveniments que oferim que siguin similars als que ja heu comprat o preguntat, llevat que hàgiu optat per no rebre aquesta informació.
 • Per gestionar les vostres sol·licituds: Per atendre i gestionar les vostres sol·licituds cap a nosaltres.
 • Per a transferències Associaciórials: Podem fer servir la vostra informació per avaluar o realitzar una fusió, desinversió, reestructuració, reorganització, dissolució o altra venda o transferència de tots o part dels nostres actius, ja sigui com a Associació en funcionament o com a part de la fallida, liquidació o procediment similar, en què les Dades personals que tenim sobre els usuaris del nostre Servei siguin entre els actius transferits.
 • Per altres fins: Podem fer servir la vostra informació per altres fins, com ara l’anàlisi de dades, la identificació de tendències d’ús, la determinació de l’eficàcia de les nostres campanyes promocionals i per avaluar i millorar el nostre Servei, productes, serveis, màrqueting i la vostra experiència.

Podem compartir la vostra informació personal en les següents situacions:

 • Amb proveïdors de serveis: Podem compartir la vostra informació personal amb proveïdors de serveis per monitoritzar i analitzar l’ús del nostre Servei, per contactar amb vosaltres.
 • Per a transferències Associaciórials: Podem compartir o transferir la vostra informació personal en relació amb, o durant negociacions de, qualsevol fusió, venda d’actius de l’Associació, finançament o adquisició de tot o part del nostre negoci a una altra Associació.
 • Amb afiliats: Podem compartir la vostra informació amb els nostres afiliats, en què cas requerirem que aquests afiliats compleixin aquesta Política de privacitat. Els afiliats inclouen la nostra Associació mare i qualsevol altra subsidiària, socis de joint venture o altres empreses que controlem o que estan sota el control comú amb nosaltres.
 • Amb socis comercials: Podem compartir la vostra informació amb els nostres socis comercials per oferir-vos certs productes, serveis o promocions.
 • Amb altres usuaris: quan compartiu informació personal o interactueu d’una altra manera en les àrees públiques amb altres usuaris, aquesta informació pot ser vista per tots els usuaris i pot ser distribuïda públicament fora.
 • Amb el vostre consentiment: Podem divulgar la vostra informació personal per a qualsevol altre propòsit amb el vostre consentiment.

Retenció de les vostres dades personals

L’Associació retindrà les vostres dades personals només durant el temps que sigui necessari per als fins establerts en aquesta Política de privacitat. Conservarem i utilitzarem les vostres dades personals en la mesura necessària per complir amb les nostres obligacions legals (per exemple, si estem obligats a conservar les vostres dades per complir amb les lleis aplicables), resoldre disputes i fer complir els nostres acords legals i polítiques.

L’Associació també retindrà les Dades d’ús per a fins d’anàlisi intern. Les Dades d’ús generalment es conserven per un període més curt de temps, excepte quan aquestes dades s’utilitzen per reforçar la seguretat o per millorar la funcionalitat del nostre Servei, o quan estiguem legalment obligats a conservar aquestes dades per períodes més llargs.

Transferència de les vostres dades personals

La vostra informació, inclosa la Informació personal, es processa a les oficines operatives de l’Associació i en altres llocs on es trobin les parts involucrades en el processament. Això vol dir que aquesta informació pot ser transferida a —i conservada en— ordinadors situats fora del vostre estat, província, país o altra jurisdicció governamental on les lleis de protecció de dades poden ser diferents de les de la vostra jurisdicció.

La vostra acceptació d’a

questa Política de privacitat seguida de l’enviament d’aquesta informació representa el vostre consentiment a aquesta transferència.

L’Associació prendrà totes les mesures raonablement necessàries per garantir que les vostres dades siguin tractades de forma segura i d’acord amb aquesta Política de privacitat i que cap transferència de les vostres Dades personals tingui lloc a una organització o un país tret que hi hagi controls adequats, inclosa la seguretat de les vostres dades i altra informació personal.

Divulgació de les vostres dades personals

Requisits legals

L’Associació pot divulgar les vostres Dades personals de bona fe, creient que aquesta acció és necessària per:

 • Complir amb una obligació legal
 • Protegir i defensar els drets o la propietat de l’Associació
 • Prevenir o investigar possibles irregularitats en relació amb el Servei
 • Protegir la seguretat personal dels usuaris del Servei o del públic
 • Protegir-se de responsabilitats legals

Seguretat de les vostres dades personals

La seguretat de les vostres dades personals és important per a nosaltres, però recorda que cap mètode de transmissió a través d’Internet o mètode d’emmagatzematge electrònic és del tot segur. Tot i que ens esforcem per utilitzar mitjans comercialment acceptables per protegir les vostres Dades personals, no podem garantir-ne la seguretat absoluta.

Enllaços a altres llocs web

El nostre Servei pot contenir enllaços a altres llocs web que no són operats per nosaltres. Si feu clic en un enllaç de tercers, se us dirigirà al lloc web de tercers. Us recomanem encaridament que reviseu la Política de privacitat de cada lloc que visiteu.

No tenim cap control ni assumim cap responsabilitat pel contingut, les polítiques de privacitat o les pràctiques de llocs o serveis de tercers.

Privacitat dels menors

El nostre Servei no admet menors de 18 anys (“Menors”).

No recopilem de manera conscient informació personal identificable de menors de 18 anys. Si sou un parell o una àvia i sabeu que els vostres fills ens han proporcionat Dades personals, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Si ens adonem que hem recopilat Dades personals de menors sense verificar el consentiment dels pares, prenem mesures per suprimir aquesta informació dels nostres servidors.

Canvis en aquesta Política de privacitat

Podem actualitzar la nostra Política de privacitat de tant en tant. Us notificarem de qualsevol canvi publicant la nova Política de privacitat en aquesta pàgina.

Us notificarem per correu electrònic i/o un avís destacat al nostre Servei, abans que el canvi entri en vigor i actualitzarem la “data de vigència” en la part superior d’aquesta Política de privacitat.

Us recomanem que reviseu aquesta Política de privacitat de tant en tant per a qualsevol canvi. Els canvis a aquesta Política de privacitat són efectius quan es publiquen en aquesta pàgina.

Contacteu amb nosaltres

Si teniu alguna pregunta sobre aquesta Política de privacitat, podeu contactar amb nosaltres: